Sex månader kvar till val - mindre än två till SOM-seminariet 2018

Nyhet: 2018-03-09

Om exakt sex månader går Sverige till val och vi på SOM-institutet börjar nu närma oss slutskedet i vårt arbete med sammanställning av den senaste SOM-undersökningen. Data från denna ger oss de bästa förutsättningarna att presentera svenskarnas viktigaste valfrågor, tillsammans med andra relevanta analyser om samhällsoro, medieförtroende, försvarsopinionen, det parlamentariska läget och mycket mycket mer.

Den 24 april kommer vi att presentera undersökningen vid vårt årliga seminarium i Göteborg - ett första steg i arbetet med att betala tillbaka till alla tiotusentals svenskar som svarade på SOM-undersökningarna 2017. Valutan för denna återbetalning? Samma som varje år sedan 1986: relevant och pålitlig oberoende samhällsforskning. Save the date!

Anmäl dig till SOM-seminariet 2018

Inbjudan och preliminärt program

Artikeln publicerades först på: som.gu.se